+358 40 911 4223

sales@bolaan.com

- Eteläinen Teollisuustie 7,

  19600 Hartola

Glad Kauppa

KÄSINPESU

alk.

20€

AUTON SAVESTUS

 

Auton savestus on oleellinen osa auton perusteellista puhdistusta. Puhdistussavella poistetaan auton maalipinnalta sellaiset partikkelit, joita raudan- ja pienpoistoaineet eivät poistaneet. Savestuksen jälkeen pinta on 100% puhdas ja täysin sileä.

 

Savestusta vaativia kohteita ovat mm. maalisumu ja erittäin pinttynyt lika. Monesti myös osa rauta- ja pikipartikkeleista jää näkymättömäksi karheudeksi pintaan. Nämä likapartikkelit tuntuvat sormenpäissä erittäin pieninä "kohoumina". Pahimmillaan maalipinta tuntuu kuin hiekkapaperilta. Eniten savestusta kaipaavaa pintaa löytyy yleensä etu- ja takarenkaiden takaa sekä vanteista.

 

Vasta savestuksen jälkeen auton pinta on täysin puhdas kaikentyyppisestä liasta. Savestuksen jälkeen voidaan siirtyä joko vahausvaiheeseen tai tarvittaessa ennen sitä vielä myllyttää maalipinta. Savestus on hyvä tehdä vähintään kaksi kertaa vuodessa.

 

Vasta savestuksen jälkeen pinta on 100% puhdas ja sileä.

 

 

GladAutopesulat

Glad Autopesulat on vakaa kasvava yritys.

Toimitamme ammattimaisia auto-, kuorma-auto-, asuntovaunuja, asuntoautoja ja veneiden huoltotarvikkeita, jotka perustuvat Nano Technologiin rekisteröidyn ProNano-tavaramerkin alla.

﷯ Osoite: Eteläinen Teollisuustie 7, 19600 Hartola Puhelin: +358 40 911 4223 Sähköpostiosoite: sales@bolaan.com

Haluatko jälleenmyyjäksi ?

Anna sähköpostiosoitteesi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisin pian..

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Glad Autopesulat - Copyright 2018. Designed by Prima Concept